Wat gebeurt er na de betaling?

Zodra de bestelling is geplaatst en betaald, ontvangt u een bevestiging per mail. In deze mail is tevens de factuur opgenomen en de uitgebreide handleiding met tips & tricks.

In een aparte mail ontvangt u een overzicht van de documenten die wij van u nodig hebben om uw woning te koop te kunnen zetten. Aansluitend zal er een afspraak worden gemaakt voor de in verkoop name van uw woning.  

Het inrichten van uw woningadvertentie

U kunt nu beginnen met uw advertentie. Op de inlog-pagina maakt u een Mijn NVM-account aan. Hiermee komt u in de Mijn NVM-omgeving, waar u uw woningadvertentie kunt inrichten. U voert de algemene gegevens en de kenmerken van uw woning in en schrijft de aanbiedingstekst. Ook de foto’s kunt u zelf uploaden. Het aantal is hierbij onbeperkt.

In de handleiding tips & tricks die u bij uw bestelling heeft ontvangen, staan handige tips en wetenswaardigheden die u helpen bij het opstellen van de advertentie.

Vraagprijsadvies

Zodra u klaar bent met de woningadvertentie en wij alle relevante documenten hebben ontvangen, ontvangt u van ons een vraagprijsadvies. Dit is een professioneel advies van een NVM makelaar/taxateur. Maar uiteindelijk bent u degene die de vraagprijs definitief bepaald.

In de verkoop

Nu kan uw woning te koop worden aangeboden en online worden geplaatst. U geeft hiervoor het startsein.

Aanvragen voor bezichtigingen komen bij ons binnen en wij zetten deze door naar u. U begeleidt de bezichtigingen zelf. De handleiding tips & tricks adviseert u.

De verkoop

En dan brengt er iemand een bod uit! Zodra dit gebeurt, schakelt u ons in. Wij staan u dan met raad en daad bij. In continu overleg met u, voeren wij de onderhandelingen voor u. Wij zorgen er voor dat de juiste afspraken worden gemaakt. En dat betreft de koopprijs, maar ook de eventuele voorbehouden. En indien u dat wenst, kunnen wij de gemaakte afspraken voor u vastleggen in een koopakte

Eerst proberen?

Bent u nieuwsgierig hoe de Mijn NVM-omgeving werkt en wilt u het eerst proberen? Maak dan geheel vrijblijvend een account aan. Het aanmaken van een account verplicht u tot niets. U kunt vrijblijvend rondkijken en uw woningadvertentie inrichten.


Eerst proberen?

En zodra u besluit uw woning met een Basis- of een Funda Pakket te koop te zetten, kunt u gewoon verder met de gegevens die u reeds heeft ingevoerd.

Wat doet u zelf en wat doen wij?

E-makelaar is een NVM makelaarsdienst en werkt volgens het doe-het-zelf-principe. Doordat u veel zelf doet kunt u met e-makelaar op de voordeligste manier zelf uw huis te koop aanbieden. Maar wel met onze professionele hulp. Onze dienstverlening is bovendien altijd naar uw behoefte uit te breiden met onze aanvullende diensten in de webshop.

In de onderstaande tabel staat aangegeven wat u zelf doet en wat wij in de basis voor u doen.

wij u
Woningpresentatie
Foto's (aantal onbeperkt)
Aanbiedingstekst
Persoonlijke online module (Mijn NVM)
Handleiding tips & tricks
Opvragen kadastrale gegevens
Professioneel vraaprijsadvies
Aanleveren relevante documentatie
Koppeling NVM database woningzoekenden
Woningpresentatie op Funda*
Woningpresentatie op o.a. e-makelaar, Jaap en Huislijn
Gratis aanpassingen woningadvertentie
Begeleiden bezichtigingen
Onderhandelingen
Helpdesk voor al uw vragen en support
*In geval van een Funda pakket

Kies uw pakket

En wilt u aanvullende diensten afnemen, dan kan dat altijd. In onze webshop kunt u uw eigen pakket naar behoefte samenstellen. Wij helpen u bij de verkoop van uw woning en staan graag voor u klaar!


lees terug:
Over het bestellen en betalen
De e-makelaar verkoop pakketten
Introductie