Introductie


Wat is e-makelaar?

e-makelaar is een NVM makelaarsdienst en werkt volgens het zogenaamde doe-het-zelf-principe. Met e-makelaar kunt u op de voordeligste en meest eenvoudige manier zelf uw huis te koop aanbieden. En dat mét de professionele hulp van een ervaren NVM-makelaar.

Professioneel en goedkoop

Dat het professioneel en toch goedkoop kan, komt door onze manier van werken. Als NVM-makelaar weten wij namelijk precies wát u nodig heeft, maar ook wannéér u ons nodig heeft. Daarom hebben wij twee voordelige verkoop pakketten voor u samengesteld. Zo bent u al vanaf €475,- voorzien van de meest essentiële middelen om uw woning professioneel in de verkoop te zetten.

Vaste prijs en transparant

Naast de pakketten bieden we een ruime keuze aan aanvullende diensten, middelen of producten die helpen bij het verkopen van uw huis. Deze extra’s kunt u per stuk en naar eigen behoefte toevoegen aan uw keuze-pakket. Op die manier hebben wij er met e-makelaar voor gezorgd dat u zelf controle heeft over onze samenwerking.

Met onze producten en diensten kunt u het verkoopproces van uw huis beïnvloeden zoals u dat wenst. U weet duidelijk waar u aan toe bent en wat het gaat kosten. Door deze formule kunnen wij onze diensten overzichtelijk, transparant en tegen een zeer lage vaste prijs aanbieden – zonder in te leveren op onze kwaliteit!
lees verder:
De e-makelaar verkooppakketten